Calitativ

Prin folosirea structurii metalice uşoare de ȋnaltă rezistenţă structura caselor este capabilă să reziste oricăror condiţii climaterice ‚ ȋncărcări de zăpadă‚ activităţi seismice‚ vânturi puternice. Mai mult această structură este mai rezistentă decât cea tradiţională ȋn cazul seismelor‚ la o greutate mult mai mică.

Faptul că structura de rezistenţă este debitată complet ȋn atelierul nostru pe un utilaj complet automatizat creşte implicit calitatea produsului final acesta nefiind afectat de condiţiile climaterice din şantier.

Folosind pentru izolaţiile termice materiale de calitate creştem eficienţa energetică a structurilor caselor pe care le propunem. De asemenea calitatea finisajelor creşte implicit acestea fiind date de precizia cu care se lucrează structural. Nu mai depindem pe partea de finisaje de greşelile deseori făcute pe sistemele tradiţionale‚ greşeli cauzate de zidăria incorect montată‚ de tencuielile incorect executate şi dificil de corectat . În cazul construcţiilor propuse de noi stratificarea pereţilor şi a acoperişurilor fiind făcută pe o structură perfecta dată de utilaj‚ calitatea finisajelor este ridicată inclusiv in cazul caselor Economice cât şi a celor Premium Eco Plus.

De asemenea prin greutatea mult redusă a acestor case partea de fundaţii necesară este mult redusă ca şi cantităţi de agregate şi betoane folosite‚ nefiind necesare fundaţii care să suporte ȋncărcări structurale uriaşe.

Aceasta contribuie şi la costuri reduse cu partea de fundare faţă de sistemele tradiţionale.

Contact rapid

Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.