Case Economic

Conceptul de Case Economice pe care ȋl propunem este din punct de vedere structural pe o structură metalică uşoară din profile metalice galvanizate de mare rezistenţă şi este optimizat din punct de vedere al izolaţiilor termice şi fonice ca şi o locuinţă obişnuită pe sistem tradiţional. Asta ȋnseamna că se ȋncadrează atât din punct de vedere structural cât şi al fono ‚ hidro şi termoizolaţiilor ȋn normativele ȋn construcţii din ţara noastră.

Echipa noastră de arhitecţi va găsi ȋmpreună cu dumneavoastră cea mai bună alcătuire a casei pe care v-o doriţi şi vă vom putea astfel propune materialele necesare pentru a vă putea ȋncadra ȋn bugetul pe care ȋl propuneţi fără a pierde din eficienţa termică spre exemplu. Revenim ȋn acest caz‚ al caselor Economice ‚ cu un aspect foarte important pentru cineva care doreşte să ȋşi construiască o casă unde să aibă un control foarte precis asupra materialelor şi mai ales a cantităţilor folosite. Pe sistemul propus de noi acest lucru este posibil. Pierderile de metal ȋn cazul structurii metalice sunt foarte reduse‚ incomparabile cu cele pe structuri tradiţionale (lemn‚ structură din cadre de beton şi zidărie portantă). De asemenea controlul asupra cantităţilor de materiale ȋn general este mult ȋmbunătăţit din cauza preciziei cu care se poate estima de la ȋnceput devizul proiectului dumneavoastră.

Această estimare precisă este datorată ȋn mare măsură utilajului folosit pentru debitarea acestor structuri metalice care este complet automatizat si foarte eficient ȋn producţie.

Pentru estimări şi detalii asupra viitoarei dumneavostră Case Economice vă stăm la dispoziţie prin formularul de contact online sau la biroul nostru.

Vă propunem câteva dintre proiectele pe care le-am optimizat pentru a se ȋncadra ȋn ideea de case economice atât din punct de vedere al suprafeţelor cât şi din punct de vedere al suprafeţelor utile ȋn randările de aici.

Stratificările specifice Caselor Economice vă sunt prezentate ȋn cadrul detaliilor tehnice aici.

Contact rapid

Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.