Case modulare

Casele modulare reprezintă ȋn acest moment pentru industria construcţiilor ceea ce reprezintă maşinile hybrid pentru industria auto.

Aceste case ȋncep de la design-ul lor creat de către arhitecti pentru a optimiza atât suprafeţele la sol ‚a pereţilor cât si eficienţa lor termoenergetică optimizata de asemenea.

Pe de altă parte ‚ele fiind construite ȋn fabrica noastră calitatea lucrărilor poate fi controlată mult mai bine reducându-se astfel concomitent costurile. Astfel construcţia acestora nu este ȋncetinită de condiţiile climaterice nefavorabile ca şi ȋn cazul multor construcţii tradiţionale. De asemenea ca şi ȋn cazul caselor pe structură metalică controlul costurilor generate de construcţii este mult mai exact. Nu apar multe modificări ele fiind proiecte standardizate. Timpul de montaj si proiectare al unei case modulare este foarte redus asta fiind ȋnca un motiv pentru care costul total se reduce. Proiectele pe care vi le propunem pot fi ȋmbunatăţite ȋmpreună cu dumneavoastră ȋn limita păstrării modularităţii lor.

Contact rapid

Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.