Case premium eco plus

Sistemul de top propus de noi ‚ adună cele mai noi tehnologii ȋn construcţia caselor pe structură metalică uşoară atât prin proiectarea acestora care ȋnseamnă integrarea arhitecturală a acestor construcţii ȋn ambianţa locaţiei din care fac parte‚ cât şi prin nivelul de vârf al materialelor folosite .

În cadrul caselor Premium Eco Plus nivelul izolaţiilor fonice si mai ales termice este foarte crescut ajungându-se la coeficienti termici apropiaţi de nivelul caselor pasive‚ case unde pierderile de căldură sunt extrem de mici‚ consumul de energie pentru ȋncălzirea acestora este foarte mic. Propunem ȋn cazul acestor case sisteme de panouri izolante speciale‚ izolaţii speciale cu spumă poliuretanică sau celuloză‚ izolaţii exterioare cu vată bazaltică‚ toate acestea ȋn combinaţie cu sisteme de geamuri termopan de ȋnalta calitate.

Pentru estimări şi detalii asupra viitoarei dumneavostră case Premium Eco PLUS vă stăm la dispoziţie prin formularul de contact online sau la biroul nostru. Vă propunem câteva randări de case care atât din punct de vedere structural‚ funcţional si estetic se ȋncadrează ȋn clasa Caselor Premium si Premium Eco Plus aici. Stratificarile pe care vi le propunem pentru aceste case sunt aici.

Contact rapid

Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.